Ofertes Treball

En aquests moments no tenim cap oferta de treball.

 

Gràcies pel seu interès.

 

 

LLEI DE PROTECCIÓ  DE DADES

 

De conformitat amb el que disposa el Reglament (UE) 2016/679, General de Protecció de Dades, l’informem que les seves dades personals seran tractades per la Asociación de Salud Mental Horta Guinardó, amb domicili al c/ Arquitectura, nº 20-24, Baixos, 08035 Barcelona, telèfon de contacte 93 428 16 42 i correu electrònic Es protegeix aquesta adreça electrònica contra correu brossa. Necessiteu el JavaScript habilitat per veure-la. . Aquesta entitat té designat un delegat de protecció de dades, a qui es pot adreçar a través de l’adreça de correu electrònic Es protegeix aquesta adreça electrònica contra correu brossa. Necessiteu el JavaScript habilitat per veure-la. . Les seves dades seran tractades amb la finalitat de servir de directori o agenda de contactes de l'entitat per a contactar amb vostè en cas que considerem que sigui un candidat/a adient per a ocupar una vacant que pugui sorgir a la nostra entitat.

 

Les seves dades seran conservades durant un any. Un cop transcorregut aquest temps ens haurà de tornar a enviar el seu CV si vol continuar incorporat a la nostra borsa de candidats/es. Vostè té la possibilitat d'exercitar els drets d'accés, rectificació, supressió, limitació, portabilitat i oposició de les seves dades en els termes contemplats a la Llei mitjançant carta dirigida a c/ Arquitectura, nº 20–24, Baixos, 08035 Barcelona, Ref. Protecció de dades, o mitjançant una petició dirigida al Delegat de Protecció de Dades. Si considerés que els seus drets fossin vulnerats podria presentar una reclamació davant l’Agència Espanyola de Protecció de Dades.


Entitat proveïdora:

CatSalut

Amb el suport de:

RGB marca Color

Entitat membre de:

logo FSMIA quadrat baixa

 logo LaUnió 300 dpiresponCat

Entitat acreditada per:

 ISO 9001logo Codi Tipus 72dpi

Web Mèdic Acreditat. Veure més 
informació  

2018 Asociación Salud Mental Horta Guinardó | CIF: G08936619 | CSMA HORTA E08033567 | CSMA GUINARDO E08020906 | Avís Legal | Protecció de dades de caracter personal | Mapa web

Darrera actualització: Juny 2019

Copyright 2011. Joomla 1.7 templates - Joomla template maker.