Drets i Deures


El Departament de Salut de la Generalitat de Catalunya ha elaborat una "Carta de drets i deures" dels ciutadans i ciutadanes en relació amb la salut i l'atenció sanitària.

La preocupació pel respecte als drets dels pacients ha estat sempre present en les institucions i els organismes sanitaris catalans.

La ràpida evolució que hi ha hagut en la visió dels drets, ha obligat a fer una revisió del marc legal i d'aplicació dels drets i deures dels usuaris de la sanitat pública. Fruit d'aquesta revisió va sorgir l'actual Carta de drets i deures.

Aquesta nova carta adapta els drets i deures de les ciutadanes i els ciutadans al moment actual i incorpora aspectes nous per avançar en el respecte a la dignitat de la persona i la millora de la qualitat de l'atenció sanitària.

Aquests drets i deures són aplicables a tots els serveis sanitaris, amb independència del seu nivell i de la seva titularitat jurídica.

Tots els centres disposaran d'una carta de drets i deures, la qual informarà respecte als drets del pacient legalment establerts.

Consulta la carta de drets i deures a la web del Departament de Salut

Entitat proveïdora:

CatSalut

Amb el suport de:

RGB marca Color

Entitat membre de:

logo FSMIA quadrat baixa

 logo LaUnió 300 dpiresponCat

Entitat acreditada per:

 ISO 9001logo Codi Tipus 72dpi

Web Mèdic Acreditat. Veure més 
informació  

2018 Asociación Salud Mental Horta Guinardó | CIF: G08936619 | CSMA HORTA E08033567 | CSMA GUINARDO E08020906 | Avís Legal | Protecció de dades de caracter personal | Mapa web

Darrera actualització: Juny 2019

Copyright 2011. Joomla 1.7 templates - Joomla template maker.